servicii

Compania noastra va ofera sprijin de specialitate pentru a obtine mobilierul dorit. Consultanta implica ambele parti, atat clientul cat si specialistul sunt ambii proiectanti ai mobilei la comanda. Dumneavoastra sunteti initiatorul proiectului, veniti cu schita spatiului pe care doriti sa il mobilam, ne impartasiti dorintele dumneavoastra, dupa care echipa noastra de profesionisti va preia si a ofera o prezentare virtuala 3D cu pozitionarea mobilei.
Avem in vedere o buna armonizare intre o mobilare functionala si spatiul propus de client, punem accent pe echilibrul si designul mobilei pentru a obtine confortul dorit.

Serviciile noastre

PROIECTARE

Proiectare mobila la comanda si consultanta construire mobilier: asiguram servicii de consultanta si proiectare mobilier.

productie

Calitatea mobilierului realizat de noi, precum si preturile avantajoase oferite, ne recomanda ca parteneri de incredere in achizitionarea unui mobilier durabil si estetic.

INSTALARE

Va punem la dispozitie multiple avantaje importante, care va aduc mai aproape de obtinerea unui spatiu amenajat conform nevoilor si dorintelor dumneavoastra.